At bygge hus er en kunst som må ta tid

Når varmen kommer ut over oss i Norge, har det blitt naturlig at vi bruker mer og mer tid i våre hager. I alle fall har det blitt så hjemme hos oss. Vi hadde noen tanker om å renovere innsiden på kjøkkenet vårt, men vi har faktisk sette planene til side for en stund. Hvem ønsker å være inne når solen varmer og grønne spirer?

Hvorfor velge mellom sol og skygge?
Noe som vi alltid diskutere i dette hjem hver sommer er om vi skal sette våre hagemøbler i solen eller i skyggen. Jeg foretrekker å spise i skyggen og ikke i solen, men de andre i husholdningen ser ut til å tenke annerledes. I år har jeg derfor kommet opp med den perfekte løsningen for denne diskusjonen. Vi tilbyr en paviljong!

Jeg viste min familie de ulike valg av paviljonger som var tilgjengelige på trademax.no og vi fant faktisk en som alle er enige om blir bra. Så igår bestilte vi hjem en slik, og vi kan endelig slippe dette problemet. Pust. Jeg ser frem litt om det kan være så at vi ville ta og kjøpe nye hagemøbler på en gang også, men samtidig har vi et visst budsjett her hjemme vi må forholde oss til. Det er så mye en ønsker å gjøre, men noen ganger må man faktisk vente også.

Husbygging foregår på naboenes gård
For et år siden så kom naboene og spurte om jeg kunne til å bygge ut huset deres. Jeg så på det og forklarte hvordan jeg hadde ønsket å gjøre, ved å benytta tømmerkasse. Nå har jeg sett at de har begynt å bygge, og vervet hjelp av en bedrift i stedet. Jeg kan virkelig ikke forstå hvordan du velger å lage bygninger med de nye kortsiktige løsninger når det fortsatt er folk som kan bygge hus på ordentlig vei.

Problemet i henhold til meg er at de nye måtene å bygge hus på er basert på et prinsipp som innebærer å kunne få opp mange hus på rask tid. Dette vil vise seg å være en tåpelig beslutning om 20-30 år, det er jeg helt overbevist om. Når du bygger et hus du må la det ta tid. Det er en kunst som må gjøres riktig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *