Fotballturnering for de minste

Forrige helg tok vi turen til Hønefoss for å være med på en barneturnering i fotball. Det var den yngste sønnen som representerte det lokale fotballaget.

Vi var en stolt gjeng som så våre egne barn prestere på fotballbanen. Det er imponerende hva de unge får til i en så ung alder.

Laget endte faktisk med å vinne hele turneringen. De slo ut hele ti andre lag på veien mot seieren. Treneren virket omtrent i ekstase etter at dommeren blåste av den siste kampen. Det viktigste var likevel at det virket som barna koste seg utrolig mye. Når de får slike positive opplevelser innenfor idretten så kan dette gi gode resultater på lang sikt. Dette gjør at de blir mer motivert til å drive med fysisk aktivitet og trening.

Det var også pauser i turneringen med musikalsk underholdning. Dette virket å slå veldig godt an blant de unge. Det er imponerende at arrangørene klarer å kombinere de ulike aktivitetene på en så god måte. Dette er uten tvil med på å øke oppslutningen rundt turneringene. Det er viktig at ting ikke blir for alvorlig, og at man har rom for ulike typer innslag underveis.

Hele familien hadde en svært god opplevelse denne helgen. Den yngste gutten hadde det veldig gøy og er helt sikkert klar for nye turneringer så fort som mulig. Da stiller vi selvfølgelig opp som sjåfører og heiegjeng for laget. Det er viktig å alltid støtte de unge i det de gjør. Dette får positive ringvirkninger både for familien og barnet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *