Halloween nærmer seg

Renoveringen hos min venn er klar, og jeg er mye fornøyd med meg selv. Hvem ville ha trodd at jeg skulle være en slik talentfulle gulvleggere? 😉 Det gikk utrolig greit takket være fine materialer og enkle metoder. Det er slik det bør være å bygge og renovere, syns jeg – og kanskje det er derfor jeg foretrekker tømmerkasse metoden også. Som en takk tok jeg over vennens ’gamle’ sovesofa også.

Jeg setter ordet ”gamle” i anførselstegn fordi han kjøpte den nå i vår, og den er kun brukt en gang. Men han ønsket å takke for hjelpen, og visste at jeg syntes den var veldig pen, så vi ble en sovesofa rikere 🙂

Perfekt for gjesterommet
Jeg har satt inn sovesofaen i gjesterommet, og den passer egentlig perfekt. Jeg hadde sett etter lignende sovesofaer på nettet før, men denne som jeg fikk nå fra min venn kom fra http://www.trademax.no og ser ut som denne:

sovesofa

Vi har malt i grått og hvitt i gjesterommet, så det passer inn med fargene også. Min kone mener at det trengs litt mer farge i rommet bare, så hun skal nok kjøpe noen nye gardiner og nattøy og slikt. Men vi er begge enige om at det ble veldig, veldig fint!
Tid for Halloween
Vi nærmer oss slutten av måneden, og det er nesten tid for Halloween. Jeg er ikke så tradisjonellav meg egentlig, men jeg liker denne festen bare fordi det er en ganske morsom tradisjon. Når barna var små var de alltid ute og banket på naboene for å få godteri, eller å ”skape noen ugagn.” Jeg husker spesielt en gang når naboen Trond kom og var rasende over at barna hadde kastet egg på hans inngangsdør. Men jeg bare lo. Det inkluderes jo i tradisjonen, ikke sant 🙂
Nå har vi en tendens til å ha litt roligere feiringer, og kirken har som regel alltid noen stor hendelse som vi pleier å gå og se på, bare fordi det er så vakkert. Siden bruker vi å sette noe lys på gravene til mamma og pappa. Det er jo faktisk i utgangspunktet en tid for de døde.
Har du noen planer for Halloween?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *