Hektisk på jobben

tommerkasse2Det er utrolig mye å gjøre på jobben for tiden. Den siste uken har vi jobbet overtid omtrent hver dag. Det blir utrolig slitsomt når man må holde på slik hele tiden.

Vi har helt klart merket at det er sesong for hyttebygging. Det virker som henvendelsene aldri tar slutt for tiden.

Det er selvfølgelig alltid positivt at vi har mange kunder. Likevel er det kjedelig for familien at jeg må være borte så store deler av tiden. Dette fører til mindre fellestid, og det går spesielt utover barna. Derfor håper jeg at situasjonen snart endrer seg litt. Sesongen er snart slutt og jeg forventer derfor at det roer seg betraktelig om et par uker.

Familien har store planer for høsten og det er derfor fint om jeg kan være mer tilstede. Noen av barna begynner på skole for første gang, og det er mange andre ting vi må ordne. Oppussingen hjemme har allerede startet opp uten meg. Kona vil selvfølgelig at jeg skal være med, og krysser derfor fingrene for at det skal bli mindre overtid fremover.

Det er alltid spennende å jobbe som snekker. Likevel ser jeg fordelen med mindre overtid i flere yrker. Derfor håper jeg virkelig at ting skal endre seg snart. Familien er utrolig viktig for meg og det er derfor naturlig å prøve å være mer sammen med dem. Siden sesongen nærmer seg slutten så er det stor grunn til å håpe på at dette skal ordne seg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *