Innerdører til tømmerkasse

InnerdørDet er ikke alltid slik at et hus bygget som tømmerkasse har bare tradisjonelle elementer. I dag satte jeg faktisk inn en moderne innerdør i et slikt hus.

Det er mange som hevder at man skal holde seg fullstendig til gamle tradisjoner. Noen ganger er det viktig å være litt innovativ når man setter opp et bygg.

Rød dør
Døren er faktisk så rød som du kan få den. Den har et skikkelig maskulint preg, men er samtidig en svært moderne gjenstand. Dette skiller seg betydelig ut fra resten av tømmerkassen som selvsagt er i tradisjonell stil. Tømmerkasse er en byggeteknikk som gir et solid resultat i form av hus som varer lenge. Det er ingen grunn til at man ikke skal kunne få lov til å ha glede over skikkelig design bare fordi man velger et tradisjonelt hus.

Innerdører fra Bygghjemme.no
Kunden hadde selv stått for innkjøp av innerdører på bygghjemme.no. Dette er en leverandør som alltid har vært kjent for å selge kvalitetsprodukter av beste type. De har også laget dørene slik at det er enkelt å sette dem på plass inne i huset. Derfor var min jobb svært enkel og behagelig.

Det er spennende når noen tar noe moderne, og kombinerer det med norske tradisjoner. Selv mener jeg flere bør følge i fotsporene til denne kunden. Vi trenger å fornye våre norske byggeskikker slik at de kan passe inn i dagens verden. På denne måten sørger vi for at vi tar vare på kulturarven uten å bli fanget i fortiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *