Nye prosjekter venter

Hey hey! To måneder har gått siden jeg ga meg tid til å skrive i denne bloggen sist. Da hadde vi nylig tatt beslutt om å bestille hjem en paviljong ser jeg. Det ble et veldig godt kjøp, og vi har brukt paviljongen godt hele sommeren. Det beste har vært at vi har vært i stand til å spise ute, selv om det har vært noen dårlig vær også. Men nå har vi kommet til en enhetlig beslutning om å kjøpe nye utemøbler også. Det måtte bli en til investering her for sommeren. To stoler har blitt brutt nå siden sist jeg skrev.

Det vil bli en robust Loungegruppe i kunstrotting
Etter mange timer foran dataskjermen og enda mer timer i ulike møbelforretninger, har vi blitt enige om at vi bestiller hjem en ny loungegruppe fra chilli.no. Vi hadde allerede innsett at vi liker kunstrotting og at det ville passe godt sammen med våre andre stil, så da så vi for den beste prisen, beste leveringsalternativer og fraktkostnader. De hadde mange vakre varianter av hagemøbler må jeg si, se alle chiils utemøbler her.

Det betyr at vi kan ta en tur til blomsterbutikken også i forbindelse med leveringen av loungegruppen, for å få litt vegetasjon til vår nye uteplass. Noen mennesker liker å holde det kaldt og spartansk rundt seg, men i vår familie liker vi en ordnet kaos, og vi liker veldig mye å ha naturen nær oss.

Boligprosjekt i gang i Asker 2017
Jeg har fått en forespørsel om å gjennomføre et byggeprosjekt i Asker neste år. De vil bygge et nytt boligområde med villaer og de satte godt pris på min solid erfaring og nøyaktighet. Hvis det blir tømmerkasse eller ikke har vi ikke etablert i planene, men jeg har ikke råd til å være kresen nå heller. Vi trenger å få inn penger så jeg vil trolig ta jobben likevel. Selvfølgelig vil jeg foreslå mine byggeplaner hele veien.

Jeg kan fortsatt ikke slutte å tenke at det er litt trist å se denne masseproduksjon av bolgier, og at ikke være i stand til å gjøre noe med det. Når du sitter på slik kunnskap som jeg gjør, vil du se både muligheter og hindringer i ulike byggeprosjekter, og jeg har en følelse av at dagens bygge kommer til å kollapse. Ikke i dag. Ikke i morgen, men de vil forvitre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *