Om meg og bloggen

Mitt navn er Espen og jeg er en norsk snekker som liker å skrive. På denne bloggen ønsker jeg å gi leserne et nærmere innblikk i mitt yrkesliv og andre ting som interesserer meg. For meg fungerer det som en fin måte å få ut tankene mine til et publikum. Derfor vil jeg dele mest mulig av det jeg tror kan være interessant for leserne.

Snekkeryrket byr uten tvil på mange og unike utfordringer. Derfor har jeg spesialisert meg på lafting og bygninger av tømmerkasse. Dette er et fagfelt jeg alltid har hatt stor interesse for.

Ekte tradisjon

Tømmerkasse er det nærmeste du kommer den klassiske norske byggeskikken. Hele livet har jeg vært fascinert av hvordan denne gamle teknikken skaper så gode resultater. Det hele begynte når vi bygget hytta da jeg var barn. Jeg var heldig som fikk lov å være med på hele prosessen, og lære tømmerkasse fra grunnen av. Dette var en stor inspirasjon for meg når jeg senere valgte å bli snekker. På denne bloggen vil jeg derfor skrive mye om tømmerkasse. Dette er min store interesse og noe jeg virkelig brenner for å spre informasjon om.

Livet som snekker

Jobben min er en stor del av livet mitt, og det er derfor naturlig å skrive litt om hva som skjer. Stort sett driver vi mest med renovasjon og bygging av tømmerkasse. Vi er med i hele prosessen og løser alle utfordringer i forbindelse med dette. Vi har et godt arbeidsmiljø og har det ofte gøy sammen. Noen av disse historiene kommer jeg uten tvil til å dele med leserne.

Livet består av mange små og store begivenheter. Disse øyeblikkene er noe av det beste man opplever i livet. Jeg liker å være åpen om ting og dette vil selvfølgelig også gjelde på bloggen. Dette er sjansen til å få et unikt innblikk i mitt liv. Om noen har tilbakemeldinger er det alltid hyggelig å få høre dette direkte. Jeg liker å utfordre meg selv og er alltid åpen for å gjøre endringer. Jeg håper å skape et godt nettsted i samarbeid med mange lojale lesere.