Oppussing hjemme

sofaenKona har lenge ønsket at vi skal pusse opp hjemme. Nå har vi endelig tid til å gjennomføre alle endringene vi ønsker oss.

Tidligere har jeg jobbet så mye at jeg ikke har hatt tid til noen oppussing på hjemmebane. Derfor er det veldig kjekt at jeg nå endelig har tid til å komme i gang med dette.

Både jeg og kona synes det er svært spennende å velge riktig interiør. Dette har ført til grundige undersøkelser og lange diskusjoner. Nå har vi blitt enige om det meste, og det skal helt klart bli godt å få realisert planene. Målet er å starte på prosessen i løpet av neste uke.

Det negative med oppussing er selvfølgelig at det byr på utrolig mye arbeid. Heldigvis er vi to personer som kan jobbe mye med prosjektet. Det gjelder vel å motivere hverandre ved å snakke mye om resultatet. Da er det enkelt å huske på hvor mye man har å glede seg til. Dette gjør nok at man kan klare å jobbe litt raskere.

Vi har nå bestilt materialer og andre ting som er nødvendig når vi skal pusse opp. Det blir spennende å se hvordan det går fremover. Det er bare å krysse fingrene for at det skal bli rask fremgang og få krangler. Om vi klarer å komme oss gjennom de første utfordringene så har jeg stor tro på at vi skal klare å få til dette. Det blir uten tvil en god følelse å oppleve det endelige resultatet av oppussingen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *