Pokemon – hvis datteren må velge

I dag er mitt blogginnlegg veldig lite om min boligbygging og mer om gulv. Ja, jeg er stakk litt i et prosjekt med en venn som pusser opp i stua sin akkurat nå, hvor han mener at jeg var den beste han kunne finne for å fikse gulvet. Ikke spør meg hvordan han tenkte, fordi jeg har ikke noe godt svar – men sånn tenkte han likevel.

Legging av laminat
Jeg må imidlertid forsvare min venn litt også. Han spurte meg faktisk uten å tvinge meg, og jeg sa ja. Så jeg har bare meg selv å skylde på. Men det viste seg at det ikke var så vanskelig som jeg fryktet. Han har vært ute på www.bygghjemme.no og kjøpte et laminatgulv som faktisk var veldig lett å jobbe med, så att så langt har det gått veldig bra.

Vi bruker en fugeteknikk som gjør at det har gått raskt og problemfritt. Nå er det bare det siste igjen å gjøre, og så får vi sørge for å ordne veggene rommet også. Møblene kan han fikse selv.

Annet i livet – Pokemon Go
Nåvel, hva skje mer i livet mitt da? Ikke så mye. Det er noen små jobber her og der som får meg aktiv i løpet av dagen, så er det mye tid hjemme også. Forrige helgen ryddet jeg opp i garasjen og kastet bort en masse ting som hver brutt, og som vi ikke bruker. Nå er det plass til å sette en bil der, som kan være bra innfor vinteren.

Min datter har vært opptatt med å spille denne nye Pokemon Go som alle spiller i dag. Jeg ser folk overalt som går rundt med sine mobiltelefoner, og er fullt opptatt i spillet. Voksne og barn. Jeg har ikke gitt meg inn i den verdenen. Ikke sånn at jeg ikke tror jeg ville like det, men jeg ha absolutt ikke tid til noe spill i livet.

Men det er mange fordeler i dette spillet syns jeg. Min datter har plutselig begynt å gå flere kilometer hver dag, i stedet for å sitte stille hjemme i data stolen. Det vil tilsynelatende gå og klekke noen form av egg som du får Pokemon fra (tror jeg) så hun vil være ute og går hele tiden nå.

Dette er favoritten, han heter Squirtle:

pokemon squirtle

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *