Slektstreff hos oss

I helgen arrangerte vi slektstreff hjemme i hagen. Over hundre personer hadde møtt frem til en svært hyggelig dag med familien.

Det dukket opp slektninger fra hele landet under arrangementet. Mange av disse menneskene hadde vi heller aldri møtt tidligere. Derfor ble det ekstra spennende å endelig treffe dem.

I utgangspunktet hadde vi ikke sett for oss at så mange skulle komme. Det var likevel en positiv overraskelse for oss at dette ble så populært. Hagen var full av mennesker og vi hadde akkurat nok mat til alle. Heldigvis hadde svigermor planen klar for å lage utrolig mye rømmegrøt. Dette var noe alle de fremmøtte satte svært stor pris på. Det var veldig god stemning og jeg opplevde hele begivenheten som svært sosial.

Generelt føler jeg at det er for få samlinger for familien. Vi treffes nesten aldri og dette er egentlig ganske trist. Jeg føler at dette arrangementet bekreftet at flere føler på det samme behovet. Det er derfor lov å håpe at noen andre vil ta initiativ til å møtes ved flere anledninger.

Hele dagen gikk over all forventing. Det var ingen problemer og gjestene var svært takknemlige for det vi hadde stelt i stand. Det er alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger når man legger sjela si i å gjennomføre noe. Jeg er svært glad for at jeg fikk møte nye personer i slekta. Dette har vært en opplevelse som jeg ikke vil glemme med det første.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *