Spennende interiørmesse

I helgen tok jeg turen på interiørmessen på Lillestrøm. Her fikk jeg se utrolig mye interessant som kommer til å fungere som inspirasjon i lang tid fremover. Det er utrolig hvor kreativ enkelte designere er i stand til å være.

Spesielt imponerende er det at de har evne til å bruke sine kreative evner til å lage brukervennlige produkter. Slike opplevelser gjør at det raskt frister å forsøke å realisere noen egne ideer.

Livslang lidenskap
Jeg har vært lidenskapelig opptatt av interiørdesign helt siden jeg var liten. Dette har medført at jeg alltid har fulgt med på hva som er det nyeste på designfronten. Derfor er det helt naturlig for meg å ta turen innom flere viktige arrangementer hvert år. Interiørmessa på Lillestrøm er et fast innslag på programmet, og skuffet heller ikke i år.

Stor utstilling
Det var over 300 utstillere som deltok på årets messe. Her var det alt fra møbler til ulike typer dekor. Produktene var så varierte at hvem som helst kunne ha funnet noe de likte. Det var gratis inngang og messa var på den måten tilgjengelig for alle. Dette er et sjeldent og svært positivt tiltak fra arrangørene. De fleste slike messer er gjerne lukket for publikum, mens man i dette tilfeller er opptatt av full åpenhet og tilgjengelighet.

Selv brukte jeg over fem timer på å oppleve alle de ulike designerne som stilte med egen stand. Dette var både hyggelig og svært lærerikt. Derfor har jeg bestemt meg for å prøve å produsere noe selv for første gang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *