Vakre tømmerkasser på Hafjell

tommerkasseI helgen tok jeg turen til Hafjell. Formålet var å gå rundt i vakker natur i et par dager. Fokuset dreide seg derimot raskt i retning av alle de imponerende laftehusene i området.

Det er sjelden jeg blir så imponert over byggeskikken i et område. På Hafjell har de virkelig vært gode til å praktisere tømmerkasse.

Stor andel
På dette stedet er en uvanlig stor andel av hyttene bygget i denne gamle stilen. Det er utrolig vakkert å se på for en som er så engasjert i temaet. Derfor ble dette fokuset under det meste av helgens tur. Jeg vandret rundt over store arealer og hentet inspirasjon fra de mange bygningene i området. I tillegg tok jeg en del bilder som jeg har tenkt å vise til kollegaene mine. Det er alltid hyggelig med litt inspirasjon som vi kan bruke når vi skal sette opp nye tømmerkasser.

Hygge med familien
Familien ble også med på turen, og derfor ble det helt naturlig at vi hadde en del felles aktiviteter. Om kvelden grillet vi og barna fikk bade i en innsjø i nærheten. Dette satte de tydelig stor pris på, noe som gledet oss som foreldre. Det er alltid positivt at barna får gode opplevelser i skog og mark fra en tidlig alder.

Etter turen sitter jeg igjen med mange gode minner og bilder. På mandag skal jeg vise frem en del til de på jobben. Kanskje kan vi lære oss noen triks ved å studere de ulike hyttene. Forhåpentligvis kan dette hjelpe oss til å bli enda bedre på lafting av hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *